FAQ items aan het laden...

Clubhuis

Clubhuis

CLUBHUIS WEER OPEN

Ons gezellige clubhuis is per 5 april op vrijdagavond weer geopend. Kom als passant gerust even binnen lopen voor een gratis bakje koffie. Vanaf 20:00 zijn we open voor een praatje en ontmoet de leden van onze vereniging.

Het verenigingsgebouw van de watersport vereniging is een uniek en authentiek gebouw waar je zeker een keer geweest moet zijn. Het ligt op een hele mooie locatie aan de havenkom van Middelharnis direct aan het water en het is iedere vrijdagavond geopend vanaf 20:00 uur tot aan het einde van de gezelligheid.

Het is een gebouw met een lange geschiedenis bij de vereniging en er zijn al heel wat gezellige uurtjes geweest en “zeer” sterke verhalen voorbij gekomen.

Passanten

Kom gerust eens gezellig binnenstappen als je met de boot onze mooie haven aan doet en geniet van een gratis kopje koffie of thee.

Openingstijden

  • Van april tot en met november op vrijdagavond, open vanaf 20:00 uur tot en met……
  • In de wintermaanden op woensdagmiddag van 15:00 tot 18:00 uur om de week, meer info via Aad van Schaik.
  • In de wintermaanden op zondagmiddag klaverjassen, meer info via Hans Dekkers.

Neem contact op met de beheerder Mart Verbeek 

Contact clubhuis

Een stukje geschiedenis

Clubhuis WV Flacquee

Vingerling 15, 3241 EB Middelharnis

2020-09-25T09:27:12+00:00

Clubhuis

CLUBGEBOUW WEER OPEN

Ons clubhuis is elke vrijdagavond vanaf 20:00 uur geopend. Zoals een ieder van ons weet is ons clubhuis niet zo heel groot dus moeten we wel rekening met elkaar houden en proberen om ons gezonde verstand te gebruiken door ons gewoon aan de regels te houden, en dat moet kunnen.
  • Wij kunnen aan de bar zitten met genoeg tussenruimte van elkaar en er is plaats genoeg om het toch gezellig te hebben.
  • We hebben ook een uitstekend afzuigsysteem in onze club, dat misschien een beetje gehorig is, maar het zorgt er wel voor dat we veiliger kunnen vertoeven in ons gezellige gebouwtje.
De koffie staat gereed, voorlopig is er voor passanten nog even geen ruimte in het clubhuis!
2020-09-17T12:26:42+00:00
Go to Top