Mededeling Schutsluis Middelharnis 11 juni

MEDEDELING

Schutsluis Middelharnis gestremd dinsdag 11 juni 2024.

Op dinsdag 11 juni worden duikwerkzaamheden uitgevoerd ter plaatse van de schutsluis Middelharnis. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 08:00 en 17:00 uur. De sluis is gedurende deze uren niet beschikbaar voor scheepsvaart.

Als gevolg van de stremming kunt u overlast ervaren doordat u op bovenstaand tijdvak de haven niet kunt binnenvaren of verlaten.

Mocht de sluis voor het genoemde tijdvak gesloten zijn bij eventueel hoog water, stellen we u of uw relaties/klanten/clubleden in de gelegenheid gebruik te maken van een aangepast schutrooster. Deze aangepaste schutmogelijkheid zou dan zijn van 07:00 tot 08:00 uur. Na 18:00 uur draaien we weer de reguliere schuttijden en/of is de sluis zoals gewoonlijk weer open en toegankelijk.

Eventueel aanvullende informatie wordt verstrekt via de website van de gemeente:

www.goereeoverflakkee.nl/havenmiddelharnis