Ontvangen cadeau’s voor ons 60 jarig jubileum

Zaterdag 6 april hebben we op onze zonovergoten openingsdag van ons jubileum jaar 2 leuke cadeau’s gekregen. Cadeau’s die beiden in het clubhuis te bewonderen zijn en zelfs in gebruik kunnen worden genomen.

Zo kregen we van Kees van Vliet een mooie verjaardagskalender van Robert Das een uniek maritiem tekentalent. Zijn kalender werd vergezeld van een mooi toepasselijk gedicht van zijn vrouw Catherine van Vliet, lid van de reizende dichters van Goeree Overflakkee.

(Zie bijgaande foto)

Van de watersport vereniging “Het Bommelse Gors” mochten wij een fraaie vloeistof barometer in ontvangst nemen. Beide cadeau’s  zullen een mooie plek in ons clubhuis krijgen. We nodigen de leden uit hun verjaardag in de kalender te noteren en wie weet levert dat nog een traktatie op? Wij willen Catherine en Kees van Vliet en WSV ‘Het Bommelse Gors’ hierbij nog hartelijk bedanken!