Lustrumdag 6 april; een groot succes!

Afgelopen zaterdag 6 april was de aftrap van ons Lustrum jaar, WV Flacquee 60 jaar!

Onder leiding van de Jubileumcommissie is er een dagvullend programma neergezet waarbij eerst het glas is geheven bij het hijsen van de jubileumvlag. Onder een strak blauwe hemel met een graad of 22 hebben we vervolgens genoten van een heerlijke lunch aan prachtige tafels gedekt met wit damast. Na de lunch zijn alle leden, donateurs en andere genodigden vertrokken in 3 groepen onder leiding van gidsen door het dorp om alle historische feiten aan te horen.

Na deze wandeling was het uiteraard tijd voor een versnapering, want bij terugkomst in de club stond er een Juttertje gereed. Onder het genot van een drankje werd vervolgens de eigengemaakte goulashsoep van John uitgeserveerd, waarna de avond werd afgesloten met een heuse WV Flacquee quiz. De quiz met vragen (en foto’s) is gemaakt door Eric van Straaten en onder leiding van 2 team captains werd er gestreden voor een finale plek. De finale werd uiteindelijk gespeeld door de 2 overgebleven teams, waarna er natuurlijk maar 1 team de winnaar kan zijn.

Het bestuur kijkt terug op een zeer succesvolle en geslaagde dag met een hoge opkomst vanuit onze WV Flacquee community. Speciale dank gaat uit naar de Jubileumcommissie, alles was tot in de puntjes fantastisch georganiseerd. Wij kijken erg uit naar de volgende bijeenkomst en dat zal de Pinkstertocht zijn. Later meer daar over.

Het bestuur.