OVERLAST? FIXIE-APP

Zie je als vreemds of wil je melding maken van overlast? Gebruik dan de FIXIE-app van de gemeente.

Wat is de Fixie-app?
Met Fixie maak je eenvoudig meldingen die gemeenten gemakkelijk afhandelen. Fixie helpt je bij het melden van bijvoorbeeld kapotte lantaarnpalen, overvolle prullenbakken of losliggende stoeptegels. Doe dit svp via de app Fixie van de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze app staat in contact met de Boa’s en alleen zo kunnen we met elkaar de gemeente voorzien van alle meldingen mbt overlast.

Aangifte

Moet je dan nog steeds aangifte doen? JA! Bij inbraak bijvoorbeeld moet je nog steeds aangifte doen. Helaas is de communicatie tussen de gemeente en de politie nog niet optimaal. Bij inbraak vernielingen dien je dus ook nog steeds aangifte te doen bij de politie.

KLIK HIER om de app te downloaden of om naar de site te gaan voor meer informatie.