JUBILEUMJAAR IN AANTOCHT

Voor het jaar 2024 staan er een hoop zaken op de rol vanwege het 60-jarig bestaan van onze vereniging.

Op 6 april hebben we de officiƫle aftrap van het 60-jarig jubileum van WV Flacquee, die zal aanvangen om 13.30 uur in ons clubhuis aan het Vingerling 15 te Middelharnis.

Als tweede onderdeel van deze middag organiseren wij een heerlijke en uitgebreide Kade-lunch op het Vingerling in het decor van onze schilderachtige haven, waarna we na zo’n 2 uur de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan een Historische wandeling onder leiding van een ervaren gids. Deze wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Na de wandeling verzamelen we om 18.00 uur in het clubhuis alwaar overheerlijke soep met brood klaarstaat. Dat is wel nodig ook, want daarna wordt de geest gescherpt met een heuse LUSTRUM Quiz om er met z’n allen een gedenkwaardige avond van te maken!

Houdt de website en de mail in de gaten voor de belangrijke datums. Informatie over het Pinksterweekend volgt nog; het is de bedoeling dat we dan gaan varen, zoals gebruikelijk met Pinksteren, maar daarover later dus meer. (Op het programma na de vakantieperiode komen we ook later terug.)

Alle uitnodigingen gelden alleen voor leden, donateurs en partners.

COMMISSIE
Nora de Jong, Margret van den Braak, Sabina Smaal, Ilvia Witte en Erik van Straaten vormen de jubileumcommissie.

Binnenkort meer nieuws!