WAT BRENGT DE TOEKOMST

Ahoy

Zonder dat we het door hebben passeren we een punt. Een punt, één januari dat ligt tussen oktober 2022 en april 2023.

Een  Point of no return.

Een punt die als hij gepasseerd is zegt dat het zomer seizoen 2023 dichter bij is dan de afstand naar het seizoen dat achter ons licht. We kijken terug op een paar mooie zeilwedstrijden en clubavonden. Het bestuur is druk doende met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De nieuwe box indeling is nagenoeg klaar.

Op de woensdagmiddagen komen de nodige, aan de wal geraakte schippers nog wat antivries bijtanken in ons clubhuis dat als ontmoeting plek in de winter maanden goed word bezocht.

Meerdere inspecteren hun schip nog even en komen dan de warmte opzoeken. Onder het genot van koffie en dan een glaasje word er besproken over hoe het vroeger was (ons grootste deel) maar ook hoe het is en hoe we de toekomst zien.

De toekomst, het nieuwe aanstaande vaarseizoen. Wat kunnen we alvast doen aan onze schepen? Waar varen we heen? We varen onze toekomst in? We zullen het allemaal de revue laten passeren op de woensdagmiddagen, ook in de resterende wintermaanden, de toekomst.

Behouden vaart voor 2023,

Tabee  Aad