Aanvragen lidmaatschap

Enthousiaste watersporters zijn van harte welkom om zich als donateur in te schrijven bij Watersportvereniging Flacquee.

Lid worden kan helaas niet rechtstreeks. Lidmaatschap is alleen mogelijk indien u een vaste ligplaats door het bestuur van onze vereniging heeft toegewezen gekregen na afhandeling van de wachtlijst.

Op dit moment is er een  wachtlijst voor een vaste ligplaats. Dit is natuurlijk afhankelijk van de beschikbare box- en langsteiger maten voor de schepen.

Inschrijving op de wachtlijst is altijd in combinatie met een donateurschap.

U kunt zich hier inschrijven in combinatie met donateurschap of indien u ons wilt steunen, kunt u zich alleen opgeven als donateur. Als donateur kunt u deelnemen aan de verenigingsactiviteiten en bent u van harte welkom in ons clubhuis.  Voor het donateurschap hanteren wij een minimum donatie vanaf € 45,– per jaar. Het donateurschap loopt gelijk met het kalenderjaar.

De contributie wordt berekend per geheel kalenderjaar. Indien iemand tussentijds lid wordt blijft het jaartarief gelden. U kunt pas lid worden bij toewijzing van een vaste ligplaats. Voor aanvang van het lidmaatschap wordt de contributie, borg en entreegeld in rekening gebracht.

Tarieven (incl. BTW indien van toepassing)
Lidmaatschap  Contributie lid per kalenderjaar € 75,00
Donateurs minimum bedrag € 45,00
Eenmalig entree-/inschrijfgeld nieuw lid € 45,00
Eenmalige Borg electrasnoer met meter € 200,00
Ligplaatstarief 2021 = beschikbare boxmaat in m2 per jaar

(LET OP! Niet de maat van uw schip)

€ 20,50