VRIJWILIGERS GEZOCHT KINDERWATERSPEELDAG

Beste leden en donateurs,

Op zaterdag 1 juli zal de Kinderwaterspeeldag plaatsvinden, dit in samenwerking met Hart van Goeree-Overflakkee. Om deze dag tot een succes te maken, zoeken wij nog vrijwilligers die willen helpen met opbouwen en gedurende de dag toezicht willen houden.

De kinderwaterspeeldag is een uniek evenement waarbij we kinderen de kans geven om kennis te maken met verschillende aspecten op en rond het water. Als vrijwilliger speel jij een essentiƫle rol in het creƫren van een onvergetelijke ervaring voor deze jonge avonturiers.

Wat maakt vrijwilliger zijn op deze dag zo geweldig? Ten eerste, je zult getuige zijn van de pure vreugde en opwinding op de gezichten van de kinderen wanneer ze voor het eerst het water op gaan. Je helpt hen niet alleen bij het leren van nieuwe vaardigheden, maar je geeft hen ook het vertrouwen om hun grenzen te verleggen en angsten te overwinnen.

Daarnaast zul je deel uitmaken van een leuk team van gepassioneerde vrijwilligers die allemaal dezelfde liefde voor watersport en kinderen delen. Samen zorgen we voor een veilige omgeving waarin de kinderen zichzelf kunnen uitdagen en hopelijk ook passie voor watersport zullen ontwikkelen.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons fantastische team van vrijwilligers en maak deel uit van een buitengewone watersportdag voor kinderen.

Opgeven kan middels een reply op deze mail. Wij rekenen op jullie inzet en hulp bij onze vereniging.

Hartelijke groeten,
Het bestuur van WV Flacquee