VACATURE BESTUUR

Het bestuur is naarstig op zoek naar een nieuw lid binnen het bestuur. Omdat men binnen het bestuur bereid is te switchen van functie kunnen we verschillende functies aanbieden.

Secretaris; als secretaris ben je het eerste aanspreekpunt van de vereniging, je behandeld de inkomende en uitgaande post en houdt nou gezet de ledenadministratie bij.

Clubhuis beheerder;  de clubhuis beheerder heeft binnen het bestuur een eigen functie. Je zorgt samen met een eventuele bar-commissie dat het clubhuis een puike conditie is en dat deze op vrijdagavond geopend is. Daarnaast verzorg je de mogelijkheid dat leden, buiten het vaste activiteitenrooster, het clubhuis voor eigen gebruik kunnen huren.

Wedstrijdcommissaris;  mochten wij iemand kunnen vinden die bovenstaande functies niet kan vervullen maar wel het wel leuk vind om in het bestuur de wedstrijdcommissie te vertegenwoordigen dan kan het bestuur eventueel switchen tussen hun huidige taak. Als wedstrijdcommissaris ben je verantwoordelijk voor alle wedstrijden. Daarnaast heb je een coördinerende rol bij het organiseren van de captains meetings voorafgaand aan deze wedstrijden. Op deze meeting zal de route bekend gemaakt worden van de betreffende wedstrijd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het startschip.

Heb je interesse in één van deze functies meld je dan aan bij onze secretaris via 06-83596941 of via de mail op secretaris@wvflacquee.nl

Het bestuur.