IEDEREEN OP ZIJN EIGEN PLAATS

Het is eindelijk zover dat iedereen op zijn eigen plaats kan gaan liggen.

We vragen dan ook aan iedereen die nog niet in zijn eigen box ligt om dit vandaag zo snel mogelijk te doen.

VINGERLING
Voor de bewoners van de eerste boxen aan het Vingerling geldt dat de palen nog niet voorzien zijn van hoedjes en stangen. Dit zal in de loop van de week geplaatst gaan worden. Hier ondervinden de schepen geen hinder of schade van.
LET OP! Had je eerst bijvoorbeeld nummer 4 als ligplaatsnummer (De Luchtloper), dan is dat nu ligplaatsnummer 5 geworden.

Dit geld trouwens voor de alle ligplaatsen van het Vingerling naar het kommetje, langs de Spuistraat en het kleine stukje tot aan de Menheerse Werf bij de Flash van Eric. Al deze ligplaatsen zijn één nummer omhoog gegaan.

Vanaf de Menheerse Werf naar het kantoor van de havenmeester zijn de ligplaatsnummers met twee nummers omhoog gegaan. Je hebt dus nog steeds dezelfde box alleen een ander nummer.

LANGSTEIGER
Aan de langsteiger veranderd er niets met betrekking op de nummering. LET OP! aan de Langsteiger zijn wel de bordjes verplaatst om zo de boxen iets ruimer te laten zijn. Binnenkort zullen daar ook extra bolders geplaatst gaan worden.